The Dynasty of Love

Dinastia iubirii

Dynasty of Love Live la Eurovision, Iasi, 27 Ianuarie. Broadcasting Television: TVR1, TVR2, TVR International: http://www.tvrplus.ro/

De-a lungul istoriei, omenirea a trecut prin diverse epoci sub numeroase dinastii. De 6000 de ani trăim aspirând la o epocă guvernată de o dinastie a iubirii conturată de pace, țeluri progresiste, unitate. Pentru unii această dinastie a iubirii este o realitate și o trăiesc respirându-i zilnic parfumul contribuind fiecare la ridicarea standardului acesteia, în vreme ce pentru alții este un deziderat, un portal spre ceva mai bun, sau un ideal. Însăși existența noastră este o expresie a iubirii.

        Melodia “The Dynasty of love” este o reflecție asupra Erei iubirii, asupra sentimentului pur, unde cuvintele se pronunță cu responsabilitate deoarece au valoare și greutate, comportamentul fiind ireproșabil, iar lucrurile materiale sunt fragile asemenea unei coroane de sticlă. Viața celor care trăiesc în aceasta Era nu este întotdeauna presărată cu petale de trandafir, ci uneori și cu spini care îi întăresc statornicia valorii prin testul timpului. Regii și reginele care fac parte din aceasta dinastie sunt reprezentați de inimile celor care iubesc, sau a celor dragi. Sub aceasta dinastie se construiesc punți și poduri între suflete și inimi de peste 6000 de ani.

        Dinastia iubirii va exista atâta vreme cât vom crede în ea și vom acționa depunând eforturi în consecință pentru a-i asigura perpetuitatea.


Download
Instrumental
TEXT:
Lyrics: The Dynasty of Love
The Dynasty of Love - PDF

Live - The Dynasty of Love

The Dynasty of Love

Instrumental

DAW Project - Samplitude


→ Read more...

22 December2018

Too Busy for my Heart - Salina Turda

“Too Busy for my Heart” - la 100 de m sub pamant

Vocal

Instrumental

Instrumental & Backing Vocals

                                            |
TEXT:
Lyrics: Too busy For my heart
Too Busy for my Heart - PDF

“Too Busy for my Heart” este o melodie care prezintă un nivel de dificultate interpretativă live ridicată, care a necesitat concertarea eforturilor mult mai multor persoane decât a celor de pe scenă. Povestea piesei nu este mai deosebită decât a poveștilor tuturor pieselor care au fost compuse în 5 minute dar care au necesitat sute de ore de muncă și de rafinare, astfel că drumul a fost sinuos de la schița melodiei și a textului până la prezentarea sa pe scenă.

Efortul Televiziunii Române de a organiza un spectacol subteran în premieră mondială s-a dovedit remarcabil. Din punct de vedere tehnic a fost necesară alimentarea cu zeci de mii de Wati a echipamentului electric și electronic, cu un generator propriu situat la suprafață. Nu este deloc exagerată aprecierea la peste 13 Km de cabluri pe care echipa tehnică TVR le-a derulat începând cu o săptămâna dinaintea evenimentului. Transmiterea Live a evenimentului a ridicat de asemenea multe probleme tehnice cauzate de distanța față de suprafață și de transportul echipamentului în subteran.

→ Read more...

24 April2018

Too Busy for my Heart

“Too Busy for my Heart” - Eurovision Song Contest

Să nu credem că grija pentru cei dragi se subînțelege, deși îmbrăcămintea, alimentele sau suportul material în general ne sunt sau le oferim neîngrădit, în măsura posibilităților. Mesajul meu este să nu fim prea preocupați într-atât încât să neglijam necesitățile afective ale celor dragi. Da, asigurarea îmbrăcăminții, alimentelor sau a suportului financiar sunt lucruri importante, dar nu suficiente.Câți dintre noi nu am observat grupuri de tineri care-și propuneau să socializeze în parc, dar care parcă vrăjiți, cu capetele în pământ, fără a-și adresa nici un cuvânt unii altora, își butonau frenetic și absenți telefoanele? Care ar putea fi nivelul calității comunicării acestor tineri și ce putem face pentru a-l îmbunătăți? Acest gen de agregare e mai degrabă primitiva și nu reprezintă specificitatea oamenilor. Apoi am asistat uneori la educarea pasivă și chiar destructivă a celor mici de către televizor și nu de către părinții atenți și iubitori. Să nu fim deci prea ocupați cu lucruri care ar putea să nu ne distragă inima de la sentimente pozitive și de la manifestarea și comunicarea acestora celor dragi. Să ascultăm împreună melodia de mai jos:

The Soul of the Song

Deoarece trăim într-o lume care galopează spre progres tehnologic în detrimentul progresului colaborării și înțelegerii dintre oameni și deoarece societatea noastră nu găsește formule reale care să ne facă mai sensibili, mai atenți, mai colaborativi și mai iubitori cu cei dragi, găsesc astăzi o adresare de suflet către iubitorii de muzică prin care sunt îndemnați să nu le fie prea ocupate inimile cu lucruri nesemnificative în plan spiritual și să nu ne lăsam înșelați de falsul sentiment de prietenie pe care le-ar putea oferi discuțiile purtate artificial și uneori superficial, online sau pe rețelele de socializare pe parcursul a doua stații de metrou. Copii și nepoții noștri nu o sa aibă bucuria pe care o am eu atunci când urc în podul bunicilor și citesc și recitesc scrisori și vederi care transporta a parte din sufletul expeditorilor și cumva as dori sa compensez acest gol, dacă se mai poate.

2018 Eurovision Semifinal

Trecând cu succes de primele runde live, piesa muzicală “Prea ocupat pentru inima mea”, compozitor Florin Chitiul, pare să fi “prins” inimile juriului. Va fi aleasă în continuare? Să ne lăsam surprinși.
Ne puteți urmări duminică, 11 februarie, începând cu orele 21 într-un show live organizat de TVR în Salina Turda. Aceasta este una dintre cele 5 locații alese de organizatori unde se desfășoară Semifinalele Naționale Eurovision din acest an.


Rămâneţi aproape!

Download "Too Busy for my Heart"

Vocal
DOWNLOAD

Instrumental
DOWNLOAD

Instrumental & Backing Vocals DOWNLOAD

→ Read more...

24 April2018

din pacate nu aduce si playerul Jplayer


 • by Florin Chitiul