Dinastia iubirii

Dynasty of Love Live la Eurovision, Iasi, 27 Ianuarie. Broadcasting Television: TVR1, TVR2, TVR International: http://www.tvrplus.ro/

De-a lungul istoriei, omenirea a trecut prin diverse epoci sub numeroase dinastii. De 6000 de ani trăim aspirând la o epocă guvernată de o dinastie a iubirii conturată de pace, țeluri progresiste, unitate. Pentru unii această dinastie a iubirii este o realitate și o trăiesc respirându-i zilnic parfumul contribuind fiecare la ridicarea standardului acesteia, în vreme ce pentru alții este un deziderat, un portal spre ceva mai bun, sau un ideal. Însăși existența noastră este o expresie a iubirii.

        Melodia “The Dynasty of love” este o reflecție asupra Erei iubirii, asupra sentimentului pur, unde cuvintele se pronunță cu responsabilitate deoarece au valoare și greutate, comportamentul fiind ireproșabil, iar lucrurile materiale sunt fragile asemenea unei coroane de sticlă. Viața celor care trăiesc în aceasta Era nu este întotdeauna presărată cu petale de trandafir, ci uneori și cu spini care îi întăresc statornicia valorii prin testul timpului. Regii și reginele care fac parte din aceasta dinastie sunt reprezentați de inimile celor care iubesc, sau a celor dragi. Sub aceasta dinastie se construiesc punți și poduri între suflete și inimi de peste 6000 de ani.

        Dinastia iubirii va exista atâta vreme cât vom crede în ea și vom acționa depunând eforturi în consecință pentru a-i asigura perpetuitatea.


Download
Instrumental
TEXT:
Lyrics: The Dynasty of Love
The Dynasty of Love - PDF

Live - The Dynasty of Love

The Dynasty of Love

Instrumental

DAW Project - Samplitude
Music & Producer:
Florin Chitiul

Lyrics:
Bernice Chitiul
Florin Chitiul
Adina Donat
Mihaela Buta

Vocals:
Bernice Chitiul

Ioana Lucia Berechet

Lina Sandén

Mihai Boicu

Paula Rad

Broadcasting
Societatea Română de Televiziune
http://www.tvrplus.ro/

Animated graphics:
Florin Chitiul

Graphics:
Mihaela ButaFlorin Chitiul - Author

A compune muzica pentru toate gusturile, ar putea constitui un obiectiv pentru un compozitor tânăr. Experienta arată însă ca dorința căutată de a fi neapărat plăcut cu prețul coborârii ștachetei compoziționale a calității materialului audio aduce succese efemere și desensibilizează stringenta autorului spre performantă. Ne confruntam așadar cu degradarea sistematica și progresiva a calității muzicii și a mesajului acesteia, având de ales în a fi în ton cu moda trecătoare sau a fi în ton cu sinele muzical. Voi alege însă mereu varianta a doua.

“Dinastia Iubirii” nu necesita traducere sau interpretare și cuprinde întregul specificității naturii divine a omului. Ea se adresează melomanilor, celor care doresc sa revină asupra unor stări emoționale înalte sau celor care doresc sa incerce altele noi.

Iași este un oraș care degaja cultura, începând cu istoria și ajungând în trafic. Alegerea acestei locații pentru spectacolul Eurovision din 27 februarie a fost inspirata. TVR de aceasta data a venit cu inovații și perfectări, bune în intenție dar care au generat însă un cutremur organizatoric. Pentru cei neinformați, desfășurarea de forte și tehnica pentru un astfel de eveniment mobil este considerabila iar costurile sunt ridicate.

Florin Chitiul

Bernice Chitiul

Venind din Anglia din repetitiile de la Opera si ocupata cu alte proiecte in paralel, Eurovizionul a insemnat pentru mine o mini vacanta, un suflu inviorator :) Desi am petrecut doar cateva zile impreuna cu colegii mei de scena si din backstage, momentele placute pe scena au durat apropare o eternitate pentru ca am apreciat pasiunea pe care o avem in comun si fiecare secunda petrecuta impreuna. Eurovizion inseamna pentru mine o platforma in care ma pot auto evalua, in care pot invata de la colegii mei din concurs si in final sa ma adresez audientei care imi apreciaza muzica si stilul interpretativ. Scopul meu a fost si inca va fi sa atrag inimile cat mai multor oameni sa asculte muzica. Multumesc din inima celor care au activat in acest proiect si transmit ganduri bune versiunii noastre viitoare in 2020 ;)

Bernice Chitiul

Lina Sanden

Lina Sandén is a Swedish singer and songwriter. Her first public release was the song “Trying” in 2013 on the British label Infrasonic Recordings, a song produced by Hungarian DJ’s Vidoven and Meridian. She participated in Eurovision Romania with her song “After you” in 2017 and in 2018 she reached the semi-final in Focsani with the song “A love worth falling for”. She regularly performs in Budapest and Bucharest.

Links:
http://www.linasanden.se
Youtube
Facebook
https://www.instagram.com/linasanden_/Instagram

Paula Rad

A fost o experienta minunata si ma bucur ca am fost din nou pe scena alaturi de Bernice. In ciuda faptului ca amândouă am fost răcite bine, a fost frumos si am dat glas melodiei potrivit încărcăturii noastre emoționale de moment =)

Fiind din nou în Iași, unde mi-am terminat masteratul în canto, mi-a trezit emoțiile studenției și a muzicii de atunci și de acum.

Paula Rad

Ioana Lucia Berechet

A fost o experiență frumoasă și benefică pentru mine întrucât am muncit, am lucrat în echipă, mi-am dezvoltat abilitățile vocale, auzul muzical, rezultatul fiind pe măsură: un moment frumos, bine gândit și realizat. Mă bucur că am făcut parte din acest proiect și îmi propun să mă implic în cât mai multe în viitor.

  • by Florin Chitiul