Too Busy for my Heart

“Too Busy for my Heart” - Eurovision Song Contest

Să nu credem că grija pentru cei dragi se subînțelege, deși îmbrăcămintea, alimentele sau suportul material în general ne sunt sau le oferim neîngrădit, în măsura posibilităților. Mesajul meu este să nu fim prea preocupați într-atât încât să neglijam necesitățile afective ale celor dragi. Da, asigurarea îmbrăcăminții, alimentelor sau a suportului financiar sunt lucruri importante, dar nu suficiente.Câți dintre noi nu am observat grupuri de tineri care-și propuneau să socializeze în parc, dar care parcă vrăjiți, cu capetele în pământ, fără a-și adresa nici un cuvânt unii altora, își butonau frenetic și absenți telefoanele? Care ar putea fi nivelul calității comunicării acestor tineri și ce putem face pentru a-l îmbunătăți? Acest gen de agregare e mai degrabă primitiva și nu reprezintă specificitatea oamenilor. Apoi am asistat uneori la educarea pasivă și chiar destructivă a celor mici de către televizor și nu de către părinții atenți și iubitori. Să nu fim deci prea ocupați cu lucruri care ar putea să nu ne distragă inima de la sentimente pozitive și de la manifestarea și comunicarea acestora celor dragi. Să ascultăm împreună melodia de mai jos:

Deoarece trăim într-o lume care galopează spre progres tehnologic în detrimentul progresului colaborării și înțelegerii dintre oameni și deoarece societatea noastră nu găsește formule reale care să ne facă mai sensibili, mai atenți, mai colaborativi și mai iubitori cu cei dragi, găsesc astăzi o adresare de suflet către iubitorii de muzică prin care sunt îndemnați să nu le fie prea ocupate inimile cu lucruri nesemnificative în plan spiritual și să nu ne lăsam înșelați de falsul sentiment de prietenie pe care le-ar putea oferi discuțiile purtate artificial și uneori superficial, online sau pe rețelele de socializare pe parcursul a doua stații de metrou. Copii și nepoții noștri nu o sa aibă bucuria pe care o am eu atunci când urc în podul bunicilor și citesc și recitesc scrisori și vederi care transporta a parte din sufletul expeditorilor și cumva as dori sa compensez acest gol, dacă se mai poate.

Trecând cu succes de primele runde live, piesa muzicală “Prea ocupat pentru inima mea”, compozitor Florin Chitiul, pare să fi “prins” inimile juriului. Va fi aleasă în continuare? Să ne lăsam surprinși.
Ne puteți urmări duminică, 11 februarie, începând cu orele 21 într-un show live organizat de TVR în Salina Turda. Aceasta este una dintre cele 5 locații alese de organizatori unde se desfășoară Semifinalele Naționale Eurovision din acest an.


Rămâneţi aproape!

Vocal
DOWNLOAD

Instrumental
DOWNLOAD

Instrumental & Backing Vocals DOWNLOAD

Lyrics: Too Busy For my Heart
Too busy for my heart - PDF


Berniceya - Too Busy for my Heart - Eurovision 2018
Live Semi final coming up in February 2018.

Watch online HERE:
http://www.tvrplus.ro/live-tvr-1

 

Your Website Title

  • by Florin Chitiul